Muntii Bucegi 1-2.06.2018 tura de suprafata

Participanti A.S.Focul Viu: Radu Dumitru, Sebastian Popa, Adrian Radulescu, Attila Czernak, Stefan Ungureanu, Corina Olaru, Maria Ungureanu.

Alti participanti: Monica.

Vineri, 1 iunie, am pornit spre Padina unde am campat. Dupa amiaza am pornit spre Piciorul Babelor pentru a carta o cavitate mica ce s-a deschis in imediata vecinatate a Pesterii de sub Babele. Am denumit-o „Pestera nr.2 de sub Babele”. Am marcat de asemenea si cele trei intrari in Avenul cu Gheata din Piciorul Babelor si am scotocit dupa intrarea in Avenul din Babele, a carei intrare a fost afectata in totalitate la finele anilor ’80 in vederea construirii unei partii de schi prin nivelarea terenului.

 

Sambata, am pornit spre cavitatile din Muntele Strungile Mari. In dreptul Cascadei Doamnele din valea cu acelasi nume, am avut parte de o rupere de nori de exceptie ce ne-a intrerupt brusc tura.

Am pornit spre casa, avand in vedere ca tot echipamentul era ud iar sansele ca vremea sa se imbunatateasca erau minime. Am incheiat ziua cu o partida de „Catan”.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus